BIONORDIC tuotesarjan valmistaja Estko A/S pesuainetehdas täytti 30 vuotta vuonna 2021. Estko on tuottanut yli 30 vuotta ammattilaisten laajalti käyttämiä ja arvostamia pesu- ja puhdistusaineita mm. teollisuuteen, -ammattisiivoukseen, HoReCa-sektorille, -raskaankuljetuskaluston pesuun, elintarvike- ja alkutuotantoon ja nyt myös kuluttajatuotteisiin, uudella BIONORDIC pesuainesarjalla.

Estko A/S:n tietotaito yli 30-vuoden kokemuksesta pro- ja ammattituotteiden valmistajana siirtyy nyt 100% kuluttajatuotteisiin. Tämä mittava kokemus takaa tuotteiden tinkimättömän laadun ja käyttötehokkuuden. Lisäksi BIONORDIC-sarjan tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, bioaktiivisia, testattuja ja sertifioituja pesu- ja puhdistusaineita. Aina turvallisia ympäristölle ja käyttäjälle.
Estko A/S:n pesuainetehdas on ISO-sertifioitu tehdas. Tehdas tuottaa satoja erilaisia tuotenimikkeitä mm. EU-ECOLABEL-merkittyjä tuotteita ja Pohjoismaisen ympäristömerkin omaavia tuotteita. Tehdas on auditoitu mm. Pohjoismaisen ympäristömerkki järjestön toimesta (ns. Joutsenmerkki).

Estko Nordic Oy on Suomessa toimiva NORDIC Groupin 100% omistama myynti- ja markkinointiyhtiö.

YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄEN

Ympäristö on meille tärkeä arvo – tuotekehityslaboratoriomme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen tuotteidemme käyttäjä- ja ympäristöystävällisyyttä. Ympäristön kuormituksen vähentämisen lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota käyttöopastukseen. Asiakkaidemme kanssa yhteistyössä löydämme jokaiseen kohteeseen parhaiten soveltuvat tuotteet ja työmenetelmät. Oikealla käyttöopastuksella varmistamme, että asiakaskohteissa aikaansaadaan hyvä lopputulos ympäristöä säästäen.

                

Yhteystiedot

ESTKO NORDIC OY
Käynti- ja postiosoite:
Huhtimontie 21, 04200 Kerava
Y-tunnus: 2792034-1
Sähköposti: etunimi.sukunimi@estkonordic.fi

Myyntipalvelu / Tilaukset
Puhelin (+358) 40 686 5870, klo 8.00 – 16.00
Sähköposti: myynti@estkonordic.fi
(Tilaukset koskevat vain yritysasiakkaita)