Kiinteistön tehopesu

KIINTEISTÖN TEHOPESU on tehokas, biohajoava, kasviöljypohjainen liuotin ja silikoni vapaa, käyttäjä- ja materiaaliturvallinen, kiinteistön ulko- ja sisäpintojen erikoispesuainetiiviste.

Peset kaikki kiinteistön pinnat niin ulkona kuin sisälläkin. Katot, rännit, ulkoseinät, kivijalat, terassit, markiisit, ulko- ja pihakivetykset, aidat, autotallit, työtilat, varastot jne. Poistaa pinnoilta tehokkasti orgaanista- ja rasvalikaa, mikrobikasvustoja, eläin-, eloperäistä,- sekä öljypohjaistalikaa. Soveltuu kaikille rakennusmateriaaleille; mm. tiili-, pelti-, huopa-, mineriitti-, teräs-, alumiini-, muovi-, vinyyli-, rapatuille-, maalatuille pinnoille sekä maalaamattomille, käsitellyille ja maalatuille puupinnoille jne. Voit käyttää KIINTEISTÖN TEHOPESUA, vettä kestäville koville pinnoille myös sisätiloissa.

5L

Katon pesu: Poista katolta lehdet ja muu mahdollinen irtoaines ennen aineen levittämistä vaikka painepesurilla, lehtipuhaltimella tai harjaamalla. Levitä Tehopesuliuos märkään pintaan, käsiteltävälle alueelle vaikka matala-painekannulla. Älä anna aineen kuivua pestävälle pinnalle ja vältä kuumia pintoja. Ei saa käyttää suorassa auringonpaisteessa. Anna vaikuttaa 5-10 min, huuhtele pinta esim. painepesurilla. Voit lisätä pesutuloksen tehoa harjaamalla kohteen pinnan. Painepesurilla työstettäessä pidä huolta, että vesi ei pääse valumaan rakenteisiin. Muut vettä kestävät kiinteistön ulkopinnat: Poista isommat roskat alueelta, levitä Tehopesuliuos kohteen pintaan. Anna vaikuttaa 5-10 min. Käytä harjaa/sientä tarvittessa, huuhtele pinta. Muut vettä kestävät kiinteistön sisäpinnat: Levitä Tehopesuliuos kohteen pintaan. Anna vaikuttaa 2-5 min. Käytä harjaa/sientä tarvittessa, huuhtele pinta. Sopii myös kangaspintojen puhdistamiseen. Pitkäaikaisen suojan mikrobikasvustoja vastaan saat kun puhdistuksen jälkeen käsittelet pestyt kuivat pinnat BIONORDIC SAMMAL-, LEVÄ- JA HOMETUHOLLA.

Laimennus: Kevyt lika, matalapaine- ja käsinpesussa 1:30-1:80. Korkeapainepesu 1:20-1:50. Vaikea lika 1:10. Voimakkaasti likaantuneet kohteet saattavat vaatia uusintakäsittelyn, vahvemman annostuksen tai pidemmän vaikutusajan.

Ionittomia pinta-aktiivisia aineita 5-15 %. Käyttöliuoksen pH 10.

Suojeltava jäätymiseltä.

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Käytä suojalaseja. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.  Jos kemikaali joutuu iholle, pese runsaalla vedellä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Pakkaus on polyeteenia, puhdistettu pakkaus voidaan kierrättää.