Palju, allas ja laiturin biopesu

PALJU, ALLAS JA LAITURIN BIOPESU on biohajoava, tehokas, lievästi emäksinen erikoispesuainetiiviste muovi-, lasikuitu- ja puupaljujen (sisä- ja ulkopesu), uima- ja vesialtaiden, pesuvatien ja ämpäreiden, puu-, komposiitti ja kivilaitureiden pesuaine.

Voit pestä biopesulla myös kaikki muut vettä kestävät pinnat esim. rst-, alumiini ja maalatut sekä maalaamattomat puu ja muut pinnat. Tuote on kehitetty orgaanisen- ja rasvalian tehokkaseen poistoon. Poistaa pinnoilta myös suolan. Pesuaine on täysin biohajoava ja voidaan turvallisesti imeyttää maahan tai veteen. Ei sisällä liuottimia, eikä silikonia. Tuote on lähes hajuton sekä käyttäjä- ja rakenneturvallinen. Tuote soveltuu käsin- ja painepesuun. Käyttöliuoksen pH 10. Erittäin riittoisa pesuainetiiviste.

1L, 4L

Käyttöliuos tehdään veteen (ämpäri) tai matalapainekannuun ja levitetään suoraan työstettävään pintaan. Levitä pesuaine kostealle/märälle pinnalle, älä anna pesuaineen kuivua työstettävään pintaan. Vaikutusaika 2–5 minuuttia, jonka jälkeen pesu painepesurilla tai vesijohtopaineella. Voit tehostaa pesutulosta harjaamalla. Älä anna aineen kuivua pestävälle pinnalle ja vältä kuumia pintoja. Ei saa käyttää suorassa auringonpaisteessa. Voimakkaasti likaantuneet kohteet saattavat vaatia uusintakäsittelyn, vahvemman annostuksen tai pidemmän vaikutusajan.

Annostelu: Käsinpesussa 10ml:1L vettä. Tuote on matalavaahtoinen, sopii myös korkeapainepesuun. Käytetään laimentamattomana painepesureissa, joissa on erillinen pesuaineen sekoitin.

Ionittomia pinta-aktiivisia aineita 5-15%.
Käyttöliuoksen pH 10.

Suojeltava jäätymiseltä.

Vaurioittaa vakavasti silmiä. Käytä suojalaseja. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.  Jos kemikaali joutuu iholle, pese runsaalla vedellä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Pakkaus on polyeteenia, puhdistettu pakkaus voidaan kierrättää.