Terassi- ja kalustepesu

BIONORDIC Joutsenmerkitty Terassi- ja ulkokalustepesuaine; puu-, kivi- ja komposiittiterassien sekä puu-, muovi-, polyrottinki-, metalli- ja alumiinikalusteiden erikoispesuaine. Pesee ja puhdistaa myös muut terassin maalatut, maalaamattomat puu sekä rst-pinnat (esim. räystäspellit, kourut, grilli jne…). Lisäksi voit pestä ulkomarkiisit ja muut terassin tekstiilipinnat esim. matot, istuintyynyt (muovi, puuvilla). Tuote on erittäin riittoisa pesuainetiiviste.
2L Pakkaus sisältää kätevän annostelukorkin.

Tarkemmat tuotetiedot alla.

Kirkastaa ja palauttaa pinnan alkuperäiset värit sekä tekee pinnasta vettä- ja likaa hylkivän. BIONORDIC pesuainetta voidaan käyttää turvallisesti sekä käsin- että painepesussa. Erikoiskoostumuksensa ansiosta erittäin riittoisa.  BIONORDIC Terassipesuaine on kasviöljyjohdannainen, biologisestihajoava, ympäristö- ja käyttäjäystävällinen sekä liuotinvapaa erikoispesuaine. Säännöllisesti käytettynä BIONORDIC Terassi-pesuaine ehkäisee tehokkaasti orgaanisen aineen (mm. sammal, levä, home) kiinnittymistä terasseille, kalusteisiin, laitureille ja muille pestyille pinnoille. Pesee pinnoilta  tehokkaasti orgaanista-, rasva- ja öljy-likaa (mm. nokea, maantie- ja siitepölyä). Joutsenmerkkituote täyttää tiukat vaatimukset, jotka koskevat tuotteen ympäristövaikutuksia, tuotteen toimivuutta ja turvallisuutta käyttäjälle.

2L; 4L

Käyttöliuos tehdään veteen (ämpäri) tai matalapainekannuun ja levitetään suoraan työstettävään pintaan. Soveltuu käytettäväksi sellaisenaan painepesurissa joissa on erillinen pesuaineen sekoitin. Levitä liuos kostealle/märälle pinnalle (varsinkin käsittelemätön puu). Äla anna aineen kuivua pestävälle pinnalle, älä käytä kuumilla pinnoilla. Ei saa käyttää suorassa auringonpaisteessa. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Harjaa pinta ja huuhtele vedellä. Voimakkaasti likaantuneet kohteet saattavat vaatia uusintakäsittelyn, vahvemman annostuksen tai pidemmän vaikutusajan.

Käsinpesussa (paineella huuhdottaessa)
1 x annostelukorkki (70ml) : 7L vettä, (10ml : 1L vettä). Tarvittaessa tee toinen pesukerta. Painepesussa lisätään painepesurin pesuainesäiliöön ilman laimennusta.

Riittoisuus: 1L BIONORDIC käyttövalmista pesuliuosta riittää n. 10m pinnan pesuun.

Ionittomia pinta-aktiivisia aineita 5-15 %.
Käyttöliuoksen pH 10.

Varastointi: Suojeltava jäätymiseltä.
Vaurioittaa vakavasti silmiä. Käytä suojalaseja. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.  Jos kemikaali joutuu iholle, pese runsaalla vedellä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Pakkaus on polyeteenia, puhdistettu pakkaus voidaan kierrättää.